İçeriğe geç

Check-In Yaptıktan Sonra Ekstra Bagaj Alınabilir Mi

Check-in yaptıktan sonra bagaj hakkı alınır mı?

Online check-in yaptığınızda bagajınızı özel olarak belirlenmiş kontuarlara bırakabilirsiniz.

Ek bagaj hakkı sonradan alınır mı?

Ek bagaj hakkınızı biletinizi satın alırken satın alabilirsiniz. Biletinizi satın aldıktan sonra, ana sayfadaki “Seyahat Hizmetlerimiz > Uçuşla İlgili Hizmetler > Bagaj Hakkı Satışları” başlığı altında rezervasyon numaranızı (PNR) ve soyadınızı kullanarak ek bagaj hakkınızı da satın alabilirsiniz.

Ekstra bagaj havaalanında alınır mı?

Ücretsiz bagaj hakkını aşan ağırlık için havalimanına gitmenize gerek kalmadan küçük bir ücret karşılığında ek bagaj talebinde bulunabilirsiniz.

Ekstra bagaj hakkı nasıl alınır sunexpress?

Uçuşunuzdan 3 saat öncesine kadar Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni veya acenteleri arayarak “Rezervasyonlarım” adımından ek satın alımlar yapabilirsiniz.

Check-in yaptıktan sonra ne yapılmalı?

Check-in kontuarında bilet ve kimlik kontrolü tamamlandıktan sonra bagajınız (varsa) alınacak ve biniş kartınız verilecektir. Bu işlemlerden sonra, havalimanındaki bilgi ekranlarını kullanarak uçuş kapınızı kontrol edebilir ve biniş kartınızla uçağa binebilirsiniz.

Bagaj hakkı birleştirilebilir mi?

Tek parça el bagajının ağırlığı aşağıdaki değerleri aşmamalıdır: Birlikte seyahat eden ve her biri 20 kg serbest bagaj hakkına sahip 2 yolcu, bagajlarını birleştirerek, 30 kg’a kadar ağırlığa sahip 1 adet serbest bagaj taşıyabilir.

Kabin bagajı 8 kiloyu geçerse ne olur?

Özetlemek gerekirse, havayolları genellikle uçakta 8 kg’a kadar el bagajı kabul eder. Bu, bagajınız 8 kilodan fazlaysa, uçağın el bagajı kontuarında teslim etmeniz gerekebileceği anlamına gelir.

1 kg fazla bagaj kaç TL Pegasus?

Yurt içi uçuşlarda seyahat eden yolcuların Flypgs web sitesi mobil uygulaması veya seyahat acenteleri aracılığıyla ekstra bagaj talebinde bulunmaları durumunda ek ücret 5 TL/KG ile 10 TL/KG arasında değişirken, çağrı merkezinden talep edilen ekstra bagaj ücreti 7 TL/KG-12 TL/KG arasında değişmektedir.

Uçakta bagaj kilo sınırı geçerse kaç TL?

Yurt içi direkt uçuşlarda, Business Class, EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly uçuş sınıflarının hepsinde kilogram başına 70 Türk Lirası fazla bagaj hakkı ödenmesi gerekmektedir. Yurt içi bağlantılı uçuşlarda ise kilogram başına 105 Türk Lirası fazla bagaj hakkı ödenmelidir.

Thy ekstra bagaj hakkı ne kadar?

23 kg ile 32 kg arasında 1 adet ek bagaj için 80 USD ek ücret alınacaktır (istisnai durumlar hariç). Ağırlık veya parça konsepti ne olursa olsun, bir bagaj parçası 32 kg’ı geçmemelidir. 32 kg’dan daha ağır olan bagajlar iki veya daha fazla parça halinde taşınmalıdır.

Uçağa 2 valiz olur mu?

Yolcuların genellikle el bagajı ve teslim edilen bagaj dahil olmak üzere bir seferde bir parça bagaj almalarına izin verilir. Ancak bazı havayolları, bu iki parçanın toplam ağırlığı izin verilen maksimum ağırlığı aşmamak koşuluyla iki parça bagaja izin verir.

Sırt çantası kabin bagajı sayılır mı?

Sırt çantaları genellikle el bagajı olarak kabul edilir. Küçük ve kişisel eşyalarınızı taşımanıza izin veren standartlara sahip sırt çantaları, havayolları tarafından el bagajı kategorisine dahil edilir.

Uçak bileti aldıktan sonra ek bagaj alınır mı?

Uçuşunuzdan 2 saat öncesine kadar biletleme ve check-in sırasında AJet’in online kanalları üzerinden fazla bagaj satın alabilirsiniz. Uçuş yolcunun isteği dışında değiştirilirse, satın alınan fazla bagaj, değişikliğin kabul edildiği yeni uçuşa otomatik olarak aktarılamaz.

Bir valiz en fazla kaç kilo olmalı SunExpress?

Yanımda ne kadar bagaj götürebilirim? SunExpress ile uluslararası uçuşlarda, rezervasyon türüne bağlı olarak 20 veya 40 kg ücretsiz bagaj hakkınız vardır. Türkiye içi uçuşlarda, yolcu başına ücretsiz bagaj hakkı, seçilen ücrete bağlı olarak 15 veya 25 kg’dır.

SunExpress check-in paralı mı?

Ücretsiz online check-in kullanmayan ve uluslararası uçuşlarımız için bireysel veya grup rezervasyonu olan yolcularımızdan, check-in kontuarında 5 € (yolcu başına, tek yön) tutarında havaalanı check-in ücreti tahsil edilecektir.

Uçağa binerken bagaj ne zaman teslim edilir?

Uçuşumuza zamanında başlayabilmemiz için, 1 Mart’ta kalkan uçuşlarımız için, iç hat uçuşlarınızda uçuş saatinden en az 45 dakika önce, dış hat uçuşlarınızda ise uçuş saatinden en az 60 dakika önce havalimanı kontuarlarında check-in ve bagaj teslim işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir.

Bagaj verme kaç saat önce açılır?

Çoğu havaalanında bagaj teslim ve check-in kontuarları, iç hat uçuşları için planlanan kalkış saatinden en az 2 saat önce açılır. Uluslararası uçuşlar için açılış saatleri en az 3 ila 4 saat arasında değişir.

Uçaktan inince bagaj nasıl alınır?

Uçaktan indiğinizde bagajınızı havalimanındaki bagaj teslim alanından alabilirsiniz. Bunun için havalimanındaki bilgi ekranlarını takip etmelisiniz. Daha sonra bagaj varış alanında bekleyip bagajınızı alabilirsiniz.

Uçakta bagaj kilo sınırı geçerse kaç TL?

Yurt içi direkt uçuşlarda, Business Class, EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly uçuş sınıflarının hepsinde kilogram başına 70 Türk Lirası fazla bagaj hakkı ödenmesi gerekmektedir. Yurt içi bağlantılı uçuşlarda ise kilogram başına 105 Türk Lirası fazla bagaj hakkı ödenmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karataş Escort